Våra kunder:


Vi jobbar med kunder i en mängd olika branscher. Ta gärna direkt kontakt med nedanstående bolag för referenser om oss, men ännu hellre; kontakta dem när du behöver deras tjänster eller produkter.

Mobil Bygg AB

Mobil Bygg AB har under 20 års tid utfört bygguppdrag åt landsting, kommun, fastighetsägare, brf och företag Vårt verksamhets-område omfattar såväl nybyggnationer som ombyggnad och renovering.

Som komplett byggföretag kan vi ansvara för varje steg i ert projekt, från idé till färdigställande. Vår egen breda kompetens i kombination med ett väl fungerande kontaktnät ger oss möjlighet att fungera som såväl generalentreprenör som totalentreprenör.

O'learys Tyresö Centrum

I Tyresö centrum finns ett härligt O’Learys som i veckorna serverar underbar lunch och på eftermiddagar och kvällar erbjuder allt en O’Learys restaurang kan önska i fråga om upplevelser, god mat, livesport och skön musik. Välkomna

Norrskens omsorg AB

Vi vill gärna arbeta med kvalitet och personlig service gentemot ett mindre antal familjehem och uppdragsgivare. Konsulenterna känner varandras ärenden och vi har en hög tillgänglighet och bred kompetens. Norrskens omsorg jobbar över hela landet men har mest fokus på Norrland och Västerbotten där vårt kontaktnät är som starkast.

Nordi Construction i Sigtuna AB

Nordi Construction i Sigtuna AB är ett byggföretag med fokus på kvalitet, service och engagemang.

Vi utför dels delentreprenader åt de större byggbolagen, dels utför vi arbeten åt fastighetsbolag och privatpersoner i Storstockholmsområdet. Vi har bred kapacitet i företaget och åtar oss allt från mindre om-/tillbyggnader och renoveringar till nybyggnation av villor och radhus.

Vita-Mine

Här finner ni specialanpassade kosttillskott för överviktsopererade samt hälsokost för alla!

O'learys Haninge Centrum

I Haninge centrum finns ett härligt O’Learys som i veckorna serverar underbar lunch och på eftermiddagar och kvällar erbjuder allt en O’Learys restaurang kan önska i fråga om upplevelser, god mat och skön musik. I nattklubben som är öppen fre-lör 22.00-02.00 bjuds på bästa partyt i Haninge. Välkomna!

INFÖR2HALVLEK - Veterankraft

Inför2Halvlek arbetar med rekryteringar, team-building, ledarstöd och föreläsningar på företag.

På individnivå ligger fokus på önskade förändringar, något som stör och tar energi. Med olika strategier och verktyg tar du dig dit du vill vara, det kan handla om samtal, hypnos, träning, sorg och sorgebearbetning.

Har utbildningar i kris- och krisstöd, hypnos, psykosyntes, sorg och sorgebearbetning mm

Veterankraft

Veterankraft är bemannings- och tjänsteföretaget med erfarna och motiverade pensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Vårt Botkyrkakontor servar även Södertälje, Salem, Nykvarn och Gnesta.

Vår kompetens spänner över de flesta yrkesgrupper såsom administratörer, säljare, ekonomer, fastighetsskötare, hantverkare, chaufförer, värdinnor, organisationsutvecklare, lärare, förskollärare, lokalvårdare med mera.

Veterankraft bemannar alla typer av uppdrag, från ett par timmar i veckan till heltidstjänster. Det är dina behov som avgör!

Skrubba transport AB

Skrubba transport AB hanterar transporter av olika slag, såsom flytt av maskiner, sophämtning och materialleveranser åt företag och privatpersoner.

O'learys Farsta Centrum

I Farsta centrum finns ett härligt O’Learys som i veckorna serverar underbar lunch och på eftermiddagar och kvällar erbjuder allt en O’Learys restaurang kan önska i fråga om upplevelser, god mat, livesport och skön musik. Välkomna

Hyrmac

Hyrmac är ett företag som hyr ut det mesta inom verktyg och maskiner, mestadels inom sin egna koncern, men även externt.