Michael Sant’Orp AB

Postadress:
Box 6014, 122 06 Enskede

Besöksadress:
Vrenavägen 3, 124 56 Bandhagen

Telefon:
08-444 33 33

Fax:
08-626 75 75

Epost:
michael@santorp.com

Orgnr:
556383-9744

Michael Sant'Orp

Michael Sant'Orp

Ägare / Auktoriserad redovisningskonsult

Jag startade Michael Sant’Orp AB 1989 och har sedan dess varit egenföretagare i olika branscher, med eller utan kompanjon, i olika bolagsformer. Jag har genom mitt företagande samt en mängd olika utbildningar tillskansat mig de erfarenheter och kunskaper för att bli auktoriserad redovisningskonsult. (ARK)  hos FAR/SRS. Jag har från 1987 arbetat med spelrelaterade frågor, både operativt och politiskt, men sedan snart två år avyttrat dessa verksamheter och koncentrerar mig nu på bokföringsfirman som jag drivit parallellt  sedan 1997.

mail: michael(at)santorp.com

Thomas Lundstedt

Thomas Lundstedt

Konsult

Thomas är idag direktör på CISCO och ansvarig för services i norra Europa. Thomas har en fantastisk blick för organisationer och dess strukturer. Hans speciella kompetens kan komma väl till pass om du är i en utvecklingsfas i ditt företagande och behöver hjälp med att utforma och utveckla ditt företag. Thomas är även lämplig för de som är intresserade av en extern styrelse.

mail:thomas(at)santorp.com

Eva-Maria W Eriksson

Eva-Maria W Eriksson

Redovisningskonsult

Eva-Maria har en bakgrund som egen företagare som fotvårdare och som del i sin makes före detta bageri. Efter en arbetsskada skolade hon om sig till ekonom och har sedan dess arbetat med ekonomi, administration och redovisning.Eva-Maria har varit hos oss sedan september 2011

mail: eva-maria(at)santorp.com

Lillan Granlund

Lillan Granlund

Redovisningskonsult

Lillan har en bakgrund som egen företagare med flera anställda på Gotland där hon hade hand om hela ekonomin. Efter försäljning av verksamheten 1995 fortsatte Lillan att konsulta och sköta om ekonomi och redovisning åt andra företag på ön. Efter flytten till Stockholm genomgick Lillan en utbildning på Påhlmans handelsinstitut för att få en titel till sin redan erhållna kompetens. Hon tycker om att organisera och strukturera så arbetet underlättas för båda parter. Lillan har varit hos oss sedan juli 2014

mail: lillan(at)santorp.com

Yksi

Yksi

Säkerhetschef

Yksi, En korthårig holländsk herdehund på nio år, bemannar kontoret de flesta dagar. Yksi kan sätta hjärtat i halsgropen på den mest inbitne hundvane person med sina ganska högljudda hälsningar.  Yksi är dock väluppfostrad och har ännu inte ätit upp någon av våra välkomna besökare. Ovälkomna besökare har vi som tur är inga erfarenheter av, vilket kanske inte är så konstigt.

Kontakta oss

2 + 14 =

Michael Sant'Orp AB